Η ιστορία μας

H σύλληψη του Weddo έγινε το Σεπτέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη όταν ο Χρήστος (Ιδρυτής και CEO του Weddo) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ευαγγελία. Η συγκίνηση και η χαρά της μοναδικής αυτής μέρας συνοδεύτηκαν απο τα “Συγχαρητήρια” των εκατοντάδων παρεβρισκομένων για την τέλεια οργάνωση και τις εκπλήξεις που συνόδευσαν το γεγονός. Τα χαμόγελα των προσκεκλημένων και η επιτυχία της μέρας ήταν η επιβράβευση μηνών δουλειάς που κατέβαλε το ζευγάρι. Ο Χρήστος και η Ευαγγελία κλήθηκαν μέσα σε λίγους μήνες να οργανώσουν από το εξωτερικό όπου διαμένουν, τον γάμο των ονείρων τους. Οι οργανωτικές δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, “γέννησαν” το Weddo.

Το Weddo σχεδιάστηκε για να δώσει λύση σε όλα αυτά!

Τι προσφέρει το Weddo στους μελλόνυμφους;

Ότι είναι το Booking.com για την οργάνωση των διακοπών σας, είναι το Weddo για την οργάνωση του γάμου σας. To Weddo, είναι η μοναδική πλατφόρμα που θα χρειαστείτε για να συγκρίνετε και να προσλάβετε τους επαγγελματίες γάμου που θα συνεργαστείτε καθώς και να αγοράσετε τα απαραίτητα προϊόντα γάμου. Μέσα από το σύγχρονο και λειτουργικό γραφικό μας περιβάλλον η εμπειρία της αναζήτησης, σύγκρισης και κράτησης μιάς υπηρεσίας/προϊόντος γάμου είναι τόσο εύκολη όσο και η κράτηση ξενοδοχείου.

Τι προσφέρει το Weddo στους επαγγελματίες γάμου;

Είτε έχετε επιχείρηση γάμου ή είστε ιδιώτης που επιθυμείτε να βγάλετε κάποια έξτρα χρήματα στο χώρο του γάμου, το Weddo είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για εσάς. Στο Weddo σας φέρνουμε σε επαφή με μελλόνυμφα ζευγάρια που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Σας δίνουμε τη μοναδική ευκαιρία να συγκριθείτε και να αναδείξετε τη μοναδικότητα και την ποιότητα σας σε έναν ηλεκτρονικό χώρο που όλοι είναι ίσοι. Αυτό γιατί όλοι οι επαγγελματίες στο Weddo αποκτούν ένα e-shop με την ίδια εμπειρία χρήστη και εργαλεία διαχείρισης. Ταυτόχρονα επωφελούνται ισάξια από το υψηλό SEO του Weddo.  

Πως διαφέρουμε από αντίστοιχες πλατφόρμες

Το Weddo ΔΕΝ είναι ένα ακόμα ευρετήριο επιχειρήσεων γάμου. Το Weddo παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αναζήτησης, σύγκρισης, αγοράς και κράτησης προϊόντων και υπηρεσιών γάμου ανά κατηγορία που πωλούνται από πολλαπλούς επαγγελματές. Το Weddo είναι η πιο προηγμένη πλατφόρμα που συνδέει μελλόνυμφα ζευγάρια με επαγγελματίες γάμου. Το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες γάμου μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να εγκαταλλείψει καθόλου την πλατφόρμα του Weddo αρκεί ο επαγγελματίας να ενεργοποιήσει αυτές τις δυνατότητες. Μεταξύ άλλων η πλατφόρμα μας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

Το πλάνο μας

1 Δεκεμβρίου 2020
Το Weddo ανεβαίνει online!

Σήμερα
Εγγραφή επαγγελματιών γάμου

2021
Μαζική προώθηση του Weddo σε μελλόνυμφα ζευγάρια